3CX telefooncentrale - InterPhone Systems - InterPhone Systems

 InterPhone Systems 3CX banner

3CX telefooncentrale: eenvoud in installatie, configuratie en beheer 

Is uw huidige telefooncentrale aan vervanging toe? En geeft u de voorkeur aan een telefooncentrale waarvan installatie, configuratie en beheer kinderspel zijn? Graag laat InterPhone Systems uit Eindhoven u kennismaken met de kracht én het gebruiksgemak van een 3CX telefooncentrale. Binnen enkele minuten sluit u de centrale aan op SIP-trunks. Hiervoor maakt u gebruik van vooraf geconfigureerde sjablonen. Via auto provisioning configureert u de door 3CX geteste IP-telefoons in een handomdraai. Zo is de configuratietijd kort en voorkomt u configuratie- en gebruiksproblemen. Download 3CX nu gratis voor één jaar.

Installatie 3CX telefooncentrale: in de cloud of op locatie

De installatie en configuratie van een 3CX telefooncentrale is eenvoudig. Het maakt niet uit of u in de cloud werkt of de voorkeur geeft aan een installatie op locatie. Met PBX Express-gereedschap zet InterPhone Systems uw cloudcentrale in een paar minuten online. U bent razendsnel telefonisch bereikbaar. Bij de cloudoplossing kunt u kiezen uit meerdere edities. De gratis editie bevat acht gelijktijdige gesprekken (tot 25 extensies), één SIP-trunk en 5 deelnemers voor een webconferentie. De installatie van een centrale op locatie is mogelijk op uw bestaande Windows- of Linux-machine (server, pc of mini-pc). Wilt u efficiënter gebruik maken van de hardware? Kies dan voor een installatie op een virtuele machine (Hyper-V of VMWare).

Beheer 3CX telefooncentraleInterPhone Systems 3CX beheer

Het beheer van uw 3CX is eenvoudig. Dat blijkt uit de volgende taken:

  • Extensies en DID’s maken, bewerken en verwijderen
  • Firmware van de IP-telefoons upgraden
  • IP-telefoons op afstand configureren en herstarten
  • Alle contacten in één keer importeren of verwijderen

Beveiliging & Back-up 3CX telefooncentrale

3CX stelt hoge eisen aan VoIP-beveiliging. De speciaal ontwikkelde, ingebouwde beveiliging van 3CX beschermt uw PBX-systeem tegen aanvallen.

  • Automatische detectie SIP-attacks en toevoeging aan blacklist
  • Session Border Controller (SBC) codeert het verkeer naar clients
  • Versleuteling spraakverkeer via SRTP
  • Centrale genereert en beheert automatisch SSL-certificaten
  • Versleuteling tussen website en browser met HTTPS (SSL-certificaat).
  • Handmatige of automatische instelling back-ups

3CX-cliënt voor iOS en Android

InterPhone Systems 3CX Clients

3CX-clients zijn het meest vooruitstrevend in de mobiele markt. Ze zijn beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten. Download de clients via de 3CX website, de Google playstore of de appstore en installeer ze op uw smartphone.  VoIP-oproepen op uw smartphone zijn gratis. Push-meldingen sparen de levensduur van de batterij. SIP-forking waarborgt dat u tegelijkertijd bereikbaar bent op uw smartphone en bureautelefoon.

Windows & Mac Softphones: gebruiksgemak pur sang

InterPhone Systems 3CX wallboard

De softphone werkt vanuit elke locatie en biedt een breed scala aan geïntegreerde functies. Denk hierbij aan aanwezigheid, webconferentie, conferentiebellen en het geïntegreerde wallboard. Met behulp van de aanwezigheidsfunctie werpt u snel en gemakkelijk een blik op de status van collega’s. Bijzonder handig is ook de koppeling met CRM-systemen, zoals Office 365, Google-contactpersonen of een intern telefoonboek. Via deze koppeling is één druk op de knop voldoende om contactpersonen te bellen.

Multifunctionele Web Cliënt en geïntegreerde videoconferentie

De multifunctionele Web Cliënt bevat veel functies. Het ontwerp van de geïntegreerde WebRTC-technologie zorgtInterPhone Systems 3CX webmeeting ervoor dat u minder bandbreedte nodig heeft voor een goede beeldkwaliteit. De geïntegreerde videoconferentie tool is gratis voor maximaal 5 deelnemers. U start een videoconferentie met één enkele klik. Ook voor het ontwerp van de conferentietool geldt dat u een minimum aan bandbreedte nodig heeft. Wilt u een vergadering extra verbeeldingskracht geven? Uploaden van PowerPointpresentaties en Pdf’s doet u in een handomdraai.

Interesse of afspraak maken?

Wilt u de het gebruiksgemak en de krachtige functionaliteiten van de 3CX telefooncentrale met eigen ogen ervaren. Graag geeft InterPhone Systems meer tekst en uitleg tijdens een demonstratie op locatie. Interesse? Bel 040 218 05 05 om een afspraak te maken met Gerard Kranendonk of laat een bericht achter op de contactpagina