3CX telefooncentrale - InterPhone Systems - InterPhone Systems

 InterPhone Systems 3CX banner

3CX Eenvoudige installatie en beheer

Bent u op zoek naar vervanging van uw verouderde telefooncentrale? Met 3CX hoeft u geen zorgen meer te maken over en installatie en management.

Installatie en configuratie is eenvoudig met 3CX:

De installatie en configuratie van een 3CX centrale is snel en eenvoudig. Binnen enkele minuten is de centrale verbonden met SIP-trunks door middel van vooraf geconfigureerde sjablonen. De IP telefoons worden automatisch geconfigureerd via auto provisioning. Hierdoor wordt de configuratietijd tot een minimum beperkt. Doordat gebruik gemaakt wordt van 3CX geteste telefoontoestellen worden configuratie- en gebruiksproblemen voorkomen.

Via de makkelijke beheerconsole kunt u:InterPhone Systems 3CX beheer

  • Extensies en DID’s maken, bewerken maar ook verwijderen.
  • Firmware van de IP telefoons upgraden.
  • Op afstand configureren en herstarten van IP-telefoons.
  • In één keer importeren of verwijderen van alle contacten.

Op uw locatie of in de Cloud implementeren: de keuze is aan u

Met 3CX is de installatie van uw telefooncentrale eenvoudig en flexibel. Of u nu in de cloud of op locatie wilt installeren. 3CX biedt een oplossing voor iedereen waardoor voor alle situaties een oplossing beschikbaar is.

Cloud oplossing

Met de PBX Express-gereedschap kunnen wij uw Cloud telefooncentrale in een paar minuten online zetten. Hierdoor bent u in de kortst mogelijke tijd telefonisch bereikbaar. Er is een keuze uit diverse edities. De gratis editie bevat acht gelijktijdige gesprekken (tot 25 extensies), één SIP trunk en 5 web conferentie deelnemers.

Centrale op eigen locatie

De installatie kan worden uitgevoerd op een bestaande Windows- of Linux-machine. Dit kan een server, een PC of mini PC zijn. Maar ook een installatie op een virtuele machine (Hyper-V of VMWare) behoort tot de mogelijkheid. Hierdoor kan de hardware efficiënter worden gebruikt.

Beveiliging & Back-up

3CX stelt hoge eisen aan VoIP-beveiliging. De ingebouwde beveiliging van 3CX is uitsluitend ontwikkeld om uw PBX-systeem te beschermen tegen aanvallen. SIP attacks worden automatisch gedetecteerd en toegevoegd aan de blacklist. Verkeer naar 3CX clients worden gecodeerd door middel van een Session Border Controller (SBC). Het spraak verkeer kan worden versleuteld via SRTP. De centrale genereert en beheert automatisch SSL certificaten. De versleuteling tussen de website en browser vindt plaats door middel van HTTPS. Backup’s kunnen handmatig worden uitgevoerd maar ook automatisch worden ingesteld.

3CX cliënt voor iOS en AndroidInterPhone Systems 3CX Clients

3CX-clients zijn beschikbaar voor Android en iOS-apparaten. Deze kunnen eenvoudig worden gedownload via de 3CX website of de play- en appstore. Doordat de cliënt op een smartphone wordt geïnstalleerd  kan deze overal worden gebruikt. Hierdoor zijn de VoIP oproepen met de smartphone gratis. Door middels van “PUSH” meldingen wordt de levensduur van de batterij gespaard. Door middel van SIP forking kan de smartphone en bureautelefoon gelijktijdig worden aangebeld. De 3CX cliënt is de meest progressieve in de markt.

Eenvoudig te gebruiken Windows & Mac Softphones.

InterPhone Systems 3CX wallboardDe softphone bevat veel geïntegreerde functies, zoals aanwezigheid, web conferentie, conferentie bellen en werkt vanuit elke locatie. Door de aanwezigheidsfunctie kan gemakkelijk de status van de collega’s worden bekeken. Door de koppeling met CRM zoals Office 365, Google-contactpersonen of een intern telefoonboek kunnen oproepen rechtstreeks worden gestart. Er is een wallboard geïntegreerd.

 Web Client

De multifunctionele Web Cliënt bevat veel functies. De geïntegreerde WebRTC-technologie is op een manier ontworpen waardoor minder bandbreedte noodzakelijk is voor een goede beeldkwaliteit.

Geïntegreerde videoconferentieInterPhone Systems 3CX videoconferentie

De geïntegreerde videoconferentie tool is gratis voor maximaal vijf deelnemers. De videoconferentie kan worden gestart door middel van slechts één enkele klik. De conferentietool is dusdanig ontworpen dat het verbruik aan bandbreedte tot het minimum beperkt blijft. Voor vergaderingen kunnen powerpoint presentaties en PDF’s worden ge-upload.