Doro Care Zorgalarmering - InterPhone Systems

Zorg alarmering

Doro Care Zorgalarmering, veilig zelfstandig

Woont uw cliënt of familielid zelfstandig en zoekt u naar een mogelijkheid om snel en eenvoudig hulp in te roepen wanneer dit nodig is? Dan is zorgalarmering iets voor u. Met een enkele druk op de knop wordt er spreek-, luister en (eventueel) videoverbinding gemaakt met uw familie, uw zorgverlener of met een hulpdienst. Maar Doro Care zorgalarmsystemen bieden meer mogelijkheden.

Caretech ZorgalarmeringZorgalarm multifunctioneel inzetbaar

Zorgalarmering ziet er voor iedereen anders uit. U kunt behoefte hebben aan een medicijndispenser die alarm slaat bij de zorgverlener wanneer de medicijnen er niet tijdig uit worden gehaald. Of aan sensoren die bij schemer en duisternis uw cliënt of familielid volgt en verlichting automatisch aan- en uitschakelt op de looproute.

Ook bieden wij de mogelijkheid om Doro Care bewegingssensoren in te stellen op het basisstation, die een signaal doorsturen wanneer gedurende een bepaalde tijd geen beweging wordt gedetecteerd. Of een deurmat die een sein geeft wanneer een cliënt naar buiten wil, een mat in bed bij incontinentieproblematiek of een eenvoudige rook-, hitte- of CO2-melder.

Via een druk op de knop aan de muur, om de nek of pols of via een ruk aan een trekkoord laat uw cliënt of familielid weten dat hij hulp nodig heeft.

Installatie zorgalarmering eenvoudig

Het installeren van Doro Care zorgalarmering apparatuur is eenvoudig: met slechts één kabel wordt het basisstation aangesloten. De sensoren communiceren draadloos met het basisstation. Alarmering verloopt via een internetverbinding. Dit maakt beheer op afstand mogelijk.

Eenvoudige bediening

Uw cliënt of familielid en u hebben behoefte aan een eenvoudig systeem. Kenmerk van onze systemen is dat ze eenvoudig te bedienen zijn. Wij installeren het systeem. Een enkele druk op de knop zet het systeem in werking. U bepaalt wie in welke volgorde opgeroepen wordt via het systeem.

Monitoring

Het zorgalarm systeem wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week gecontroleerd door ons monitoring systeem op goed functioneren. Indien er een storing is, worden wij direct daarvan op de hoogte gesteld, zodat wij tijdig kunnen ingrijpen. Dit geeft een veilig gevoel.

Leaseconstructie

Binnenkort is het voor particulieren (extramuraal) mogelijk een leasecontract af te sluiten.

Kiest u voor eenvoudige en solide veiligheid voor uw cliënt of familielid? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.