Mobiele abonnementen - InterPhone Systems

Mobiele abonnementen

Mobiele abonnementen

Wilt u voor uw medewerkers een abonnement afsluiten voor hun mobiele telefonie? InterPhone Systems levert zakelijke mobiele abonnementen via het netwerk van KPN. Deze mobiele abonnementen zijn leverbaar als individueel abonnement, als groepsbundels of als basis voor vast-mobiel integratie. Zakelijke mobiele telefonie is bij ons net zo vrij en flexibel als vaste telefonie.

AbonnemensvormenRuggear met Mobiele abonnementen

De abonnementen zijn uitsluitend verkrijgbaar als sim-only. Heeft u behalve abonnementen ook mobiele telefoontoestellen nodig? InterPhone Systems levert niet alleen de gebruikelijke toestellen van A-merken als Apple en Samsung.  We leveren ook toestellen die speciaal ontworpen zijn voor bellen onder extreme omstandigheden. Deze toestellen zijn water- en stofdicht (IP68) en valbestendig.

Voor abonnementen heeft u de keuze uit:

  • Betalen voor werkelijk verbruik (bellen, sms en internet)
  • Vast bedrag per maand (bellen, sms en internet)
  • Alleen internet (data)

Bij de abonnementen op basis van een vast bedrag per maand (flat fee abonnementen) hanteert InterPhone Systems een fair use policy.

Fair use policy

Fair Use Policy (FUP) gaat uit van een redelijk maandelijks verbruik aan belminuten, sms’jes en data. De volgende stelregel is hierbij van kracht: het verbruik over langere tijd is niet hoger is dan driemaal het gemiddeld verbruik per abonnement. Bij excessief verbruik treedt de buitenbundel tarief in werking. Is het hogere verbruik structureel? In dat geval is het ook mogelijk om het vaste maandelijks tarief aan te passen.

Simkaarten

Simkaarten voor Mobiele abonnementen

InterPhone Systems levert simkaarten die geschikt zijn voor alle soorten toestellen en apparatuur. Ze zijn dus ook bruikbaar voor M2M- en IOT-communicatie. M2M staat voor Machine To Machine, IOT is de afkorting voor Internet of Things. De simkaarten zijn voorzien van een persoonlijk identificatienummer (pin).

 

U heeft de keuze uit 3 soorten simkaarten:

  • Normale simkaarten (de grootste)
  • Micro simkaarten (iets kleiner dan de grootste)
  • Nano simkaarten (de kleinste)

Met alle simkaarten kunt u precies hetzelfde doen. Alleen passen de grotere simkaarten niet in alle toestellen.

Afspraak maken of meer informatie?

Heeft u interesse in de zakelijke, mobiele telefoonabonnementen van InterPhone Systems? Eventueel in combinatie met bijpassend toestellen?

Bel 040 218 05 05 om een afspraak te maken met Gerard Kranendonk.