Mobiele abonnementen - InterPhone Systems

Mobiele abonnementen

Mobiele abonnementen

InterPhone Systems levert zakelijke mobiele abonnementen op het netwerk van KPN en Vodafone. Deze abonnementen kunnen als individuele abonnementen worden geleverd maar ook in groepsbundels en als basis voor vast-mobiel integratie. Zakelijke mobiele telefonie is bij ons net zo vrij en flexibele als vaste telefonie.

AbonnemensvormenRuggear met Mobiele abonnementen

De abonnementen worden uitsluitend als sim-only geleverd. Voor het leveren van telefoontoestellen kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Naast de gebruikelijke toestellen van Apple, Samsung, HTC, etc. kunnen wij ook toestellen leveren die speciaal zijn ontworpen voor extreme omstandigheden. Deze toestellen zijn water- en stofdicht (IP68) en valbestendig.

Wij kunnen u de volgende abonnementen aanbieden:

  • betaal voor werkelijk verbruik (bellen, sms en internet)
  • vast bedrag per maand (bellen, sms en internet)
  • alleen internet (data)

De vast bedrag per maand abonnementen ofwel flat fee abonnementen zijn gebaseerd op fair use policy.

Fair use policy

Onder Fair Use Policy (FUP) wordt verstaan een redelijk maandelijks verbruik aan belminuten, smsjes en data. Als stelregel geld dat het verbruik over langere tijd gemeten niet hoger is dan drie maal het gemiddeld verbruik per abonnement. Bij excessief verbruik treed de buitenbundel tarief in werking. Indien het hoger verbruik structureel blijkt te zijn bestaat er ook de mogelijkheid om het vaste maandelijks tarief aan te passen.

 

Simkaarten

Simkaarten voor Mobiele abonnementenDe simkaarten die wij leveren zijn geschikt voor alle toestellen en apparatuur. Zij kunnen dus ook worden ingezet voor b.v. M2M (Machine To Machine) en IOT (Internet of Things) communicatie. De simkaarten zijn voorzien van een persoonlijke identificatienummer (pin).

Er zijn drie soorten simkaarten:

Normale simkaarten (de grootste)
Micro simkaarten (iets kleiner dan de grootste)
Nano simkaarten (de kleinste)

Met alle simkaarten kun je precies hetzelfde doen. Alleen passen de grotere simkaarten niet in alle toestellen.

Wilt u meer weten? Neem dan snel contact met ons op.