Over ons - InterPhone Systems

InterPhone Systems

Gerard Kranendonk; oprichter van InterPhone Systems

Mijn passie voor techniek ontstond al op jonge leeftijd. Als hobby sleutelde ik op mijn zolderkamer aan radio’s, televisies en radiografisch bestuurbare modelauto’s en -vliegtuigjes. Samen met een vriend bouwde ik zenders en allerlei elektronische schakelingen. Het nieuws over mijn technische hobby ging als een lopend vuurtje rond. Vrienden en familieleden klopten met hun defecte apparaten bij me aan. Ik ging geen uitdaging uit de weg. Zo heb ik als 14-jarig jochie het elektronisch orgel van een familielid gerepareerd.

Liefde voor computers

De stap van technische apparaten naar de computer was klein. Ik raakte besmet met het computervirus, een passie die tot op de dag van vandaag bestaat.  Van het programmeren van computerprogramma’s ging mijn hart sneller kloppen. In de jaren ’80 van de vorige eeuw experimenteerde ik al met de  programmeertaal Basic op een Commodore 64. Speciaal voor de modelautoclub waar ik lid van was, heb ik toen een programma ontwikkeld om inschrijvingen en rondetijden te registreren.

Passie en ondernemerschap

Die passie voor techniek loopt als een rode draad door mijn zakelijke carrière. Uiteindelijk heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt. Geloof in de toekomst van VoIP (bellen via het Internet) staat aan de basis van mijn eigen bedrijf: InterPhone Systems. De afgelopen jaren heb ik mijn ervaring in oplossingen voor zakelijke VoIP-telefonie flink uitgebreid. Mijn voorkeur gaat daarbij uit naar open source software. Alle telefooncentrales die InterPhone Systems levert, zijn op deze technologie gebaseerd. Onze Asterisk, Switchvox en 3CX telefooncentrales zijn gebouwd met toonaangevende open source software. Voor de bijbehorende telefoontoestellen kiezen we de A-merken Snom, Yealink, Htek, Gigaset, Apple en Samsung.

Prioriteit aan service en garantie

InterPhone Systems kiest de ultieme combinatie van goede kwaliteitsproducten én een uitstekende service en support. In onze ogen maken service en support het verschil. De belofte ‘we zijn pas tevreden als u het bent’ is op ons lijf geschreven. Bij InterPhone Systems is dit geen loze belofte, maar een keiharde garantie. Eventuele problemen lossen we razendsnel op. Ook ’s avonds en in het weekend.  We staan altijd voor onze klanten klaar.

Waarborging kwaliteit

Vanzelfsprekend willen we de kwaliteit van onze diensten en producten, plus de bijbehorende service en support waarborgen. Daarom zijn we selectief in onze keuze van partners en leveranciers. Het delen en in de praktijk brengen van een gemeenschappelijke visie is hierbij cruciaal. InterPhone Systems is ook aangesloten bij ICT Waarborg.  Zo zetten we het belang van u als klant ook bij klachten op de eerste plaats.

Bel ons direct