Over ons - InterPhone Systems

InterPhone Systems

Zoek jij een betrouwbare zakelijke telefonie oplossing? En een bedrijf waar je altijd van op aan kunt?

InterPhone Systems levert wat jij zoekt.InterPhone Systems | Gerard Kranendonk

Mijn naam is Gerard Kranendonk, eigenaar van InterPhone Systems.

Mijn passie is techniek in het algemeen en VoIP telefonie in het bijzonder. De passie voor techniek begon al op jonge leeftijd. Op mijn zolderkamer sleutelde ik aan allerlei technische producten zoals radio’s, televisies, radiografische model auto’s en -vliegtuigjes. Samen met een vriend bouwden we zenders en allerlei elektronische schakelingen. Al snel werd dit bekend bij vrienden en familie met als gevolg dat zij naar mij toe kwamen met diverse defecte apparaten. Op 14-jarige leeftijd resulteerde dit in de reparatie van een elektronisch orgel van één van mijn familieleden.

Ook heb ik in die tijd een start gemaakt met het programmeren van computerprogramma’s. Toen nog op basis van de programmeertaal Basic voor de al oude Commodore 64. Ik heb toen een inschrijf- en rondetijd registratie programma ontwikkeld voor de modelauto club waar ik lid van was.

De passie vertaald in mijn carrière

Die passie voor techniek is altijd gebleven en in mijn hele carrière terug te vinden. Uiteindelijk heeft zich dat vertaald in het opzetten van een eigen onderneming met moderne telefoon techniek als core business. Meer dan tien jaar geleden kwam ik erachter dan VoIP (bellen via het Internet) de toekomst werd. Inmiddels heb ik een ruime ervaring opgebouwd met VoIP (Voice over IP) telefonie oplossingen op basis van open source. De keuze van de telefoon centrales die door InterPhone Systems worden geleverd zijn hierop gebaseerd. De merken centrales die wij leveren zijn Asterisk, Switchvox en Xelion. De telefoontoestellen komen voornamelijk van Snom, Yealink en Gigaset.

InterPhone Systems

InterPhone Systems zoekt de ultieme combinatie van goede kwaliteitsproducten en een uitstekende service en support voor jou als klant. Wij zijn ervan overtuigd en hebben inmiddels ervaren dat goede service en support het verschil maakt. De kreet “wij zijn pas tevreden als jij als klant tevreden bent” is echt op ons lijf geschreven. Velen roepen het maar weinigen brengen het in de praktijk. Dat moet en kan anders. Eventuele problemen lossen wij in de kortst mogelijke tijd op. Het maakt dan ook niet uit of het avond of weekend is. Wij staan altijd klaar voor onze klanten.

Service en support

Om die service en support altijd te kunnen waarborgen kiezen wij met zorg partner bedrijven uit. Zij moeten onze visie delen en in de praktijk brengen. Dit alles om jou als klant optimaal te kunnen blijven bedienen. De kracht van InterPhone Systems ligt in onze passie, de betrouwbare producten die wij leveren en onze samenwerkingsverbanden. De partners zijn bekend met onze producten, diensten en klanten. Ook is InterPhone Systems aangesloten bij ICT Waarborg omdat het belang van jou als klant altijd voorop moet staan.

Maar wij kunnen natuurlijk zeggen dat jij als klant voorop staat en wij kwalitatief zo goed zijn. Daarvan overtuigen wij jou pas als je het zelf ervaart. Wij dagen je uit die ervaring met ons aan te gaan. Kijk snel op ons aanbod van diensten en producten.

Weten hoe wij jou kunnen helpen? Neem dan contact met ons op.