Vast Mobiel Integratie is betere bereikbaarheid - InterPhone Systems

Vast mobiel integratie

Vast Mobiel integratie: eenvoud in bereikbaarheid

Vast Mobiel Integratie

Een zakelijke VoIP-centrale heeft meer ijzers in het vuur dan vaste of mobiele telefonie via internet. De kracht schuilt ook in de samenvoeging van data en telefonie in één netwerk.

Deze samenvoeging luistert naar de naam Vast Mobiel Integratie. In het verleden werden hier 2 verschillende netwerken voor gebruikt. Dankzij deze integratie kunnen uw medewerkers sneller, flexibeler en beter met elkaar communiceren en samenwerken.

Functionaliteiten Vast Mobiel Integratie

Vast Mobiel Integratie heeft de toekomst. Mobiele telefoons, smartphones en tablets worden gekoppeld aan uw VoIP telefooncentrale. Dankzij deze koppeling krijgen mobiele apparaten dezelfde functionaliteiten als een telefooncentrale. Denk aan functies als doorverbinden, doorschakelen, één voicemail box voor vast en mobiel of bereikbaar zijn op één intern nummer. Bij vast mobiel integratie bepaalt u zelf welk telefoonnummer de beller te zien krijgt: uw vaste nummer of uw mobiele nummer.

Mobiele telefoon als telefooncentrale

De koppeling van mobiele telefoons aan een zakelijke VoIP-centrale biedt volop voordelen en mogelijkheden. Medewerkers kunnen hun mobiele telefoon ook op kantoor gebruiken. Een vast toestel is dus niet meer nodig. Bovendien is het mogelijk om de functies van de telefooncentrale ook op hun mobiele telefoon te gebruiken. Als het bereik op kantoor ontoereikend is, moet u soms extra voorzieningen treffen, zoals de montage van extra steunzenders. Een mogelijke oplossing hiervoor is de aanleg van een private GSM-netwerk.

Voordelen Vast Mobiel Integratie in vogelvlucht

Graag zetten we de voordelen van Vast Mobiel Integratie nog een keer overzichtelijk onder elkaar:

  • Bereikbaarheid via één telefoonnummer
  • Koppeling gsm of smartphone aan telefooncentrale
  • Kostenbesparing: geen telefoniekosten tussen vaste en mobiele toestellen onderling
  • Eén telefoonrekening voor zowel vast als mobiel
  • Eén leverancier voor zowel vast als mobiel

Afspraak maken of meer informatie?

Benieuwd wat Vast Mobiel Integratie voor uw bedrijf betekent? Zowel functioneel als financieel?

InterPhone Systems rekent het u graag voor. Bel 040 218 05 05 om een afspraak te maken met Gerard Kranendonk.