Xelion - VoIP Centrale - InterPhone Systems

Xelion 6

Telefooncentrale Xelion Xelion 6 telefooncentrale

Zakelijke telefonie en bellen via internet vormen een echte twee-eenheid. VoIP-telefonie biedt ongekende mogelijkheden om te bellen. Zonder dat u afhankelijk bent van tijd, plaats en apparaat. Met een Xelion  Telefooncentrale kiest u voor dé standaard in zakelijke VoIP-telefonie. Met deze telefooncentrale geeft u een impuls aan bellen via internet. Pluk de vruchten van de nieuwe functionaliteiten, de intuïtieve gebruikersinterfaces en de praktische oplossingen voor uw zakelijke communicatie.

Veel functionaliteiten, aantrekkelijk geprijsd

Met een Xelion  Telefooncentrale gaat uw organisatie slimmer werken, beter communiceren en goedkoper zakelijk bellen. Zakelijk bellen, chatten, mailen of sms’en via uw smartphone, tablet, bureautelefoon of pc wordt kinderspel. Uw medewerkers hebben hun zakelijke communicatietool altijd bij de hand. Waar en met welk apparaat ze ook werken. Voor een aantrekkelijk, vast bedrag per maand krijgt u toegang tot een rijk pallet aan krachtige mogelijkheden.

Koppeling met uw CRM- of boekhoudpakket

In een handomdraai koppelt u uw Xelion  Telefooncentrale aan uw CRM-pakket of boekhoudpakket. Dankzij deze handige koppeling opent u automatisch een klantkaart als er een gesprek binnenkomt. Of u initieert met één simpele muisklik een telefoongesprek. Werkt u met een pakket waarvoor geen koppeling beschikbaar is? Geen man overboord. Met de gereedschappen in Xelion  realiseert u deze koppeling eenvoudig zelf.

Voordelen Xelion op een rij

  • Multi device: u belt direct vanuit elke vaste telefoon, pc, laptop of smartphone
  • Gebruiksgemak: u stelt simpel belgroepen en doorschakelingen in
  • Adresboek: u heeft altijd een up-to-date adresboek bij de hand op uw pc, smartphone of tablet
  • Recording: u heeft de mogelijkheid om gesprekken op te nemen en rustig af te luisteren
  • Rapportage: u genereert in een handomdraai rapporten over belgedrag en bereikbaarheid
  • Flexibele contracten: u bepaalt zelf hoeveel licenties u afneemt
  • Handige apps voor Android en iOS geven uw smartphone dezelfde functionaliteit als de centrale

Hosting: 2 varianten

Kiest u voor de Xelion  telefooncentrale, dan heeft u de keuze uit 2 varianten: een telefooncentrale op locatie of een telefooncentrale in de cloud. Het beheer en de ondersteuning van uw telefooncentrale ligt volledig in handen bij InterPhone Systems. In combinatie met onze internetverbindingen bent u als klant verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Afspraak maken voor demonstratie op locatie?  

Ervaar nu het gebruiksgemak en de krachtige functionaliteiten van de Xelion 6 telefooncentrale. Bekijk hieronder de Engelstalige demonstratiefilm voor extra toelichting.

Of bel 040 218 05 05 en maak een afspraak met Gerard Kranendonk van InterPhone Systems.

Appstore button Playstore button