Xelion - VoIP Centrale - InterPhone Systems

Xelion 6

Telefooncentrale Xelion 6Xelion 6 telefooncentrale

Xelion 6 is dé IP-telefooncentrale die voorziet in de huidige verschuiving naar plaats-, apparaat- en tijdonafhankelijk werken. Hiermee krijgt u als klant meer grip op het zakelijke gespreks-, en communicatieverkeer. Met nieuwe functionaliteiten en intuïtieve gebruikersinterfaces biedt deze telefooncentrale een nieuwe, praktische oplossing. Medewerkers hebben vanaf nu hun zakelijke communicatie tool altijd bij de hand, waar en met welk apparaat ze ook werken.

Veel functionaliteit tegen aantrekkelijke prijs

Zakelijk bellen, chatten, mailen of sms’en via smartphone, tablet, bureautelefoon of pc. Het is allemaal mogelijk met Xelion 6 en dat voor een zeer flexibele en aantrekkelijke prijs.

Fysiek heeft een organisatie alleen telefoons en softphones op locatie. Uiteraard behoort een telefooncentrale op uw eigen locatie ook tot de mogelijkheden. Het beheer en de ondersteuning van de telefooncentrale ligt volledig in handen bij InterPhone Systems. In combinatie met onze internetverbindingen bent u als klant verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Een bijzonder voordeel van deze telefooncentrale zijn de flexibele contracten. Er kunnen eenvoudig gebruikers toegevoegd worden zodra uw organisatie groeit, maar als het wat slechter gaat, kunt u net zo gemakkelijk minder licenties afnemen.

Koppeling met uw CRM of boekhoudpakket

Zou het niet handig zijn als u voortaan direct vanuit uw relatiebeheer of boekhoudpakket gaat bellen? Xelion heeft hiervoor een aantal standaard koppelingen gemaakt die het mogelijk maken om bijvoorbeeld een klantkaart automatisch te openen als er een gesprek binnenkomt of met één simpele muisklik een telefoongesprek te initiëren. Werkt u met een pakket waarvoor geen koppeling beschikbaar is? Dan maakt u er gewoon zelf één. Xelion geeft u een aantal gereedschappen om dit snel en eenvoudig te realiseren.

Apps voor Android en iOS

Voor smartphones met het operating system Android en iOS zijn apps beschikbaar in de appstore en playstore. Met deze apps krijgt u de volledige functionaliteit van de centrale op uw smartphone.

Appstore button Playstore button

Bekijk hier de video over Xelion 6.

Neem direct contact met ons op voor informatie wat Xelion voor uw organisatie kan betekenen.