Zorgalarmering producten en oplossingen - InterPhone Systems

Zorgalarmering Produkten

Zorgalarmering, zorg op afstand via apparatuur

ZorgalarmeringDe zorg verandert. Steeds meer oudere en beperkte mensen blijven langer thuis wonen, zelfstandig en met de hulp van een thuiszorginstelling en/of mantelzorger(s).

De invulling van de zorg beweegt mee met deze veranderingen. De technologie voor zorgalarmering ook. Er is steeds meer apparatuur op de markt, die zorg op afstand vergemakkelijkt en hulpbehoeftigen helpt in hun dagelijks leven, hun veiligheid en contact. Dit is ook nodig: de vergrijzing neemt toe, terwijl budgetten krimpen en het aantal zorgverleners afneemt. Zorgalarmering en zorg op afstand is dus noodzaak, maar het kent ook veel voordelen.

Zorgapparatuur voor zorg op afstand

De zorgapparatuur van InterPhone Systems helpt uw familielid of cliënt in zijn dagelijkse bezigheden in zijn vertrouwde omgeving. Zorgalarmering apparatuur met sensoren, beeldtelefonie, camera’s, op afstand bedienbare deuren in noodsituaties en dergelijk maken zorg op afstand veiliger en eenvoudiger.

Zo krijgt u gemakkelijk contact met uw familielid of cliënt, bent u direct op de hoogte wanneer hij bij voorbeeld valt, het huis uit wil gaan wanneer dat niet de bedoeling is of als er een tijdje geen beweging is waargenomen. Bovendien laat u zichzelf binnen wanneer de bewoner u niet binnenlaten kan.

Een mooie bijkomstigheid is dat veel mensen zich minder eenzaam voelen door het directe contact met de zorgverlener.

Invoering van telezorg technologie zal zorgvuldig moeten gebeuren, zo pleit ook het RIVM.

Daarmee zijn wij het eens. Zaken als privacy en deugdelijke oplossingen staan hoog in het vaandel. Daarom bent u bij ons op het juiste adres voor alle zorgapparatuur. Hierbij maakt het niet uit of u uw aanvraag doet als particulier of als instelling.

Voor meer informatie over de verschillende apparaten voor zorg op afstand klikt u op een van de desbetreffende links.